Coaching


Positieve waardering door uw leidinggevende, uw collega’s en/of medewerkers en toch heeft u het gevoel dat u niet in control bent over dat wat er gebeurt. De rivier stroomt verder, voor iedereen lijkt het rustig te stromen, maar voor u zijn het stroomversnellingen en soms ook diepe watervallen.


De laatste tijd lijkt het of iedereen met zijn of haar eigen ding bezig is en erg veel van u verwacht. Dat u maar twee handen heeft lijkt niemand op te merken.


U heeft al een paar keer met uw collega dat lastige onderwerp besproken. Iedere keer denkt u dat de boodschap nu toch wel duidelijk is en dat de ander het heeft begrepen. Vreemd genoeg gaat het 1 dag/1 week goed en daarna zijn de oude patronen weer terug.


Herkent u deze situaties of weet u nog meer ingewikkelde situaties waar u niet direct een oplossing voor heeft? Door gerichte coaching kan Nexable reflectie geven op dat wat U zegt dat er gebeurt. Uw eigen observaties en gevoelens worden ter discussie gesteld. STEL: “de ander heeft gelijk en u heeft ongelijk”, Wat wordt dan uw strategie?


Met een pool van ervaren coaches is Nexable in staat om tijdig en adequaat beweging na stilstand  te bewerkstelligen.